Gakpo geniet van bekerwinst: "Voelden dat er iets mogelijk was"

17 april 2022, 20:26

Cody Gakpo is als aanvoerder bijzonder trots op de bekerwinst van zijn PSV. De geboren Eindhovenaar maakte in de finale tegen Ajax de winnende treffer en was daar als vanzelfsprekend erg blij mee. De captain vindt dat hij en zijn ploeggenoten de afgelopen maanden hard hebben gewerkt.

Vlak voordat Gakpo de beker uit handen van Guus Hiddink in ontvangst mocht nemen, verscheen de aanvaller voor de camera van ESPN. "Dit hadden we nodig, we hebben het verdiend. We hebben een jaar lang hard gestreden in Europa, de competitie en de beker. Gelukkig was die 2-0 buitenspel en daarna komen wij goed uit de kleedkamer. We voelden dat er iets mogelijk was", aldus Gakpo, die in zijn woorden werd ondersteund door Jordan Teze.

"Uiteindelijk hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Natuurlijk wisten we dat we niet veel topwedstrijden hebben gewonnen. We wilden dit keer graag knallen. In de rust hebben we met elkaar gesproken en in de tweede helft hebben we toegeslagen. Ik ben blij dat ik hier mag staan en ik wil meer mooie prijzen pakken. We hebben er al twee dit seizoen en we gaan ook nog voor het kampioenschap", aldus de centrumverdediger.

Bij verliezer Ajax had aanvoerder Dusan Tadic geen goed woord over voor de prestatie van de Amsterdammers. "In de eerste helft was het goed en we maakten zelfs een tweede doelpunt. Die werd afgekeurd en dat is vervelend. In de tweede helft geven we alles binnen vijf minuten helemaal weg. Dat mag ons echt niet gebeuren, het is veel te gemakkelijk. Wij moeten nu kampioen worden en dat gaat ook gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen