'Onana meldt zich af voor finale': "Nog niet honderd procent zeker"

17 april 2022, 11:15

Andre Onana staat naar alle waarschijnlijkheid niet in de basis tijdens de bekerfinale, al wilde Erik ten Hag dat nog niet bevestigen tijdens de persconferentie. Hans Kraay jr. weet te melden dat de doelman zondagmiddag helemaal niet bij de selectie zit. De doelman zou zich geblesseerd hebben afgemeld op de club.

"Ik kan het niet met honderd procent zekerheid zeggen, maar mijn informatie is dat Onana zich geblesseerd gemeld heeft. Als hij zegt dat hij last van zijn lies heeft, dan kan niemand zeggen dat het niet zo is", vertelt de analist annex verslaggever bij Goedemorgen Bekerfinale. Milan van Dongen haakt in: "We hebben het nog niet honderd procent bevestigd gekregen, maar we hebben die geluiden ook gehoord."

Afgelopen week kwam het nieuws via meerdere media naar buiten dat Maarten Stekelenburg de voorkeur krijgt in de bekerfinale. Onana heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt in de laatste weken. Als klap op de vuurpijl gaf hij afgelopen weekend een interview dat hem niet in dank werd afgenomen. "De fans kunnen juichen of huilen, I don't give a shit", vertelde doelman, die jarenlang een publiekslieveling was in de Johan Cruijff ArenA.

Inmiddels is die band tussen de keeper en de achterban tot een kookpunt gekomen, in negatieve zin. De doelman vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij bij Ajax, terwijl die club hem wel doorbetaalde tijdens zijn dopingschorsing. Internazionale wordt zijn nieuwe club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

matthew1991
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het aan mij had gelegen had hij helemaal niet meer gekeept, laat dan maar een 18 jarige van de A1 zijn eigen bewijzen

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schandalig wat hij doet ,maar we weten natuurlijk niet alles . Gewoon eerlijk naar buiten brengen dat het klaar is . Beter voor iedereen

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niemand gelooft natuurlijk dat hij echt last heeft van zijn lies. Onsportieve houding van Onana. Stel je proffesioneel op. Je werkgever betaald je.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen