Rangnick legt keuze bij Ten Hag: "Ronaldo maakt nog het verschil"

16 april 2022, 21:24

Ralf Rangnick weet niet of Cristiano Ronaldo na de zomer ook nog speler is van Manchester United. De superster uit Portugal liet zich zaterdagmiddag met een hattrick gelden tegen Norwich City. Toch zijn er op Old Trafford twijfels of Ronaldo nog binnenboord moet worden gehouden.

Erik ten Hag wordt komend seizoen namelijk zo goed als zeker de nieuwe manager van United. De huidige trainer van Ajax zou volgens Engelse media liever afscheid nemen van de routinier, die afgelopen zomer verrassend terugkeerde naar Manchester. De 37-jarige doelpuntenmachine heeft een contract tot medio 2023 en Rangnick gaat zich niet bemoeien met de toekomst van CR7.

"Uiteindelijk is dat natuurlijk niet mijn beslissing", liet Rangnick zaterdag na de 3-2 overwinning op Norwich weten. "Cristiano heeft nog een contract voor een jaar. De beslissing zal worden genomen door de nieuwe manager en de clubleiding. Ronaldo heeft vandaag weer laten zien dat hij nog steeds het verschil kan maken. Het is geen toeval dat hij het record van meeste doelpunten op zijn naam heeft staan."

De terugkeer van Ronaldo bij United verloopt nog niet zoals gehoopt. United moet alles op alles zetten om de Champions League te bereiken en speelde nooit een serieuze rol in de titelstrijd. Daarnaast kwam er snel een einde van het avontuur in Europa en de bekertoernooien. Ten Hag moet, met of zonder Ronaldo, alles weer op de rails krijgen bij The Red Devils.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen