'Rennes wil bij FC Groningen dubbelslag slaan op transfermarkt'

'Rennes wil bij FC Groningen dubbelslag slaan op transfermarkt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 april 2022 – Laros Duarte en Jørgen Strand Larsen zouden hoog op het verlanglijstje van Stade Rennes staan. De club van trainer Bruno Génésio wil de selectie komende zomer graag versterken. Het zou dus goed kunnen dat er binnenkort contact wordt gelegd met FC Groningen.

Volgens het Franse medium BUT houdt Rennes er rekening mee dat er komende zomer een aantal spelers gaat vertrekken bij de club. Daarom zouden de scouts op pad zijn gestuurd en werd er onder meer bij Groningen rondgekeken. Daar vielen de prestaties van Duarte (25) en Strand Larsen (22) dermate op dat ze inmiddels als mogelijke versterkingen voor de Fransen worden gezien.

Als Rennes daadwerkelijk zaken wil doen met Groningen dan zal er een flinke zak geld op tafel moeten komen. Duarte is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club en ligt nog tot medio 2025 vast. Strand Larsen staat sinds de zomer van 2020 onder contract bij Groningen en zijn huidige verbintenis loopt medio 2024 af. De spits werd eerder al gelinkt aan onder meer Feyenoord.

Rennes is momenteel de nummer drie van de Ligue 1 en gaat zo goed als zeker Europa in. De pijlen zijn in de slotfase van het seizoen vooral gericht op plek twee, die rechtgeeft op een ticket voor de Champions League. Die plek is momenteel in handen van Olympique Marseille, de aanstaande tegenstander van Feyenoord in de halve finale van de Conference League.

Reacties

gerelateerd