Ronaldo voorkomt met hattrick blamage Manchester United

16 april 2022, 17:57

Manchester United heeft zaterdag een zwaarbevochten zege op Norwich City geboekt. De ploeg van trainer Ralf Rangnick stevende op puntenverlies af nadat een 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdween, maar Cristiano Ronaldo redde de meubelen door zijn derde van de middag te maken (3-2). Het was voor de Portugese superster zijn vijftigste hattrick in clubverband.

De wedstrijd begon uitstekend voor Manchester United. Na een fout van Ben Gibson kreeg Cristiano Ronaldo een niet te missen kans, die hij simpel achter Tim Krul schoof. Ruim twintig minuten verdubbelde de 37-jarige aanvaller de score door uit een corner van Alex Telles raak te koppen. Manchester United leek de 2-0 voorsprong mee naar de kleedkamers te nemen, ware het niet dat Kieran Dowell vlak voor rust de aansluitingstreffer tegen de touwen kopte.

En daar bleef het niet bij, want Norwich City kwam zes minuten na rust zelfs op gelijke hoogte. Teemu Pukki ontsnapte aan de aandacht van de defensie van Manchester United en verschalkte David de Gea in de korte hoek. Het duurde lang voordat de thuisploeg die klap te boven kwam. Uiteindelijk was het Ronaldo die opstond en een kwartier voor tijd uit een vrije trap raak schoot. Tim Krul zat er nog met zijn vingertoppen aan, maar kon een hattrick van Ronaldo niet voorkomen.

Met de zege op de hekkensluiter profiteert Manchester United optimaal van de nederlagen van Tottenham Hotspur en Arsenal. The Red Devils stijgen naar de vijfde plaats en liggen nog maar drie punten achter op Spurs, dat de felbegeerde vierde plek bezet. Stijgt Manchester United in de laatste zes wedstrijden van het seizoen nog één plekje, dan traint Erik ten Hag volgend seizoen een club die in de Champions League uitkomt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn 50e, wow. Fenomeen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen