Perr Schuurs spreekt twijfels over toekomst bij Ajax uit

16 april 2022, 17:23

Perr Schuurs weet niet of hij volgend seizoen nog speler van Ajax is. De 22-jarige centrale verdediger vindt dat hij op een leeftijd is dat hij wekelijks moet spelen, een garantie die hij in Amsterdam niet heeft. Over zijn toekomst komt snel duidelijkheid, verwacht Schuurs. Zijn contract bij Ajax loopt nog drie jaar door.

"Ik ben niet meer een talent of een jonge jongen die er bij hoort. Het is belangrijk dat ik minuten zal maken", zegt Schuurs tegenover De Limburger. Mits iedereen bij Ajax fit is, behoort de verdediger normaal gesproken niet tot de basiself. De laatste tijd is hij door blessures wel regelmatig aan spelen toegekomen. "Het is natuurlijk ook nog niet zeker of de trainer gaat, maar als dat gebeurt, is het de vraag wie zijn opvolger wordt. En hoe ziet die nieuwe trainer mij dan?"

Schuurs vertelt na te denken over zijn toekomst. "Ik praat er over met mijn vader en mijn zaakwaarnemer. We hebben wel bepaalde plannen voor als het ene of het andere gebeurt. We moeten kijken hoe het verder gaat", aldus de verdediger, die over interesse niet te klagen heeft. "Dat zit wel goed ja, daar hoef ik mij geen zorgen over te maken."

Mocht Schuurs Ajax na dit seizoen willen verlaten, dan heeft hij enkele 'mooie opties' om zijn carrière voort te zetten. "Dat is fijn om te merken. En ik zei al eerder: op deze leeftijd moet en wil ik elke week spelen. Waar dat komend seizoen zal zijn, dat is nog even afwachten. Ik hoop dat het bij Ajax zal zijn. Maar daar komt snel duidelijkheid over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

matthew1991
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begrijpelijk maar eerlijk is eerlijk hij is niet goed genoeg voor ajax..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen