Stuivertje wisselen: Milan lost koploper Inter na twee uur weer af

15 april 2022, 23:09

Titelfavorieten AC Milan en Internazionale hebben vrijdagavond allebei geen fout gemaakt in de Serie A. Internazionale veroverde de koppositie met een 1-3 zege op Spezia, maar moest deze twee uur later weer teruggeven aan de aartsrivaal. In eigen huis versloeg Milan Genoa met 2-0.

AC Milan - Genoa 2-0

AC Milan begon deze wedstrijddag als koploper en sloot 'm ook zo af. Toch trapte het tegen nummer negentien Genoa af in de wetenschap dat het plek één kwijt zou zijn als het niet zou winnen. Al snel zorgde Rafael Leão dat zijn ploeg zich daar geen zorgen over hoefde te maken. Hij zette zijn ploeg na elf minuten op voorsprong uit een geweldige verre voorzet van Piere Kalulu. 

Op de tweede goal was het lang wachten, al betekende dat niet dat Milan serieus in de problemen kwam. Genoa produceerde zelfs geen enkel schot op doel, waarmee het de zevende wedstrijd op rij werd (alle competities) dat doelman Mike Maignan de nul hield. Pas in de 87e minuut verscheen ook de eindstand op het scorebord. Junior Messias werkte een voorzet vanaf links na twee pogingen binnen en besliste de wedstrijd op 2-0.

Spezia - Internazionale 1-3

Eerder op de avond rekende Inter dus af met een andere laagvlieger, nummer vijftien Spezia. Dat deed het met Stefan de Vrij, pas net terug van zijn blessure, nog op de bank, maar Denzel Dumfries in de basis. Marcelo Brozovic en Lautaro Martínez zorgden voor een 0-2 voorsprong, waarna Giulio Maggiore met zijn 1-2 in de 88e minuut nog voor een spannende slotfase hoopte te zorgen. De wedstrijd werd echter definitief in het slot gegooid toen Alexis Sanchez in de extra tijd de 1-3 binnenschoot.

Zie ook: Kelderklasse-taferelen: korte invalbeurt na gepruts met oorbellen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen