Driessen vindt succes Feyenoord 'niet bijzonder' en laakt PSV

15 april 2022, 19:32

Valentijn Driessen gaat niet mee in de euforie rond de prestaties van Feyenoord in de Conference League. De chef voetbal van De Telegraaf noemde het succes 'helemaal niet bijzonder' en verwacht dat de Rotterdammers er in de volgende ronde uitvliegen. Over PSV was de journalist al helemaal niet te spreken.

"Nee, die gaan Olympique Marseille niet verslaan", zei Driessen stellig in de podcast Kick-Off van zijn krant. "Dit wordt de eerste serieuze tegenstander die ze krijgen. Dat zegt genoeg. Ze hebben tot nu toe acht tegenstanders gehad en allemaal van bedenkelijk niveau. Marseille is wel wat anders. Natuurlijk, ik kijk er echt naar uit. Maar ik vind het jammer dat we niet meer van dit soort wedstrijden hebben gezien van Feyenoord."

Dat Nederland voor het eerst in jaren weer een halve finalist op Europees niveau heeft, zegt Driessen vanwege de status van de competitie weinig. "Nederland staat gewoon zesde op de coëfficiëntenlijst. Dan is het helemaal niet zo bijzonder dat er een Nederlandse club op het allerlaagste Europese niveau meedoet in de eindfase van het toernooi. Dat hoort ook niet bijzonder te zijn. Die grote landen leveren allemaal clubs aan de Champions League en de Europa League."

PSV

Tegelijkertijd zag Driessen PSV eruit vliegen, wat hij vanwege het wisselbeleid van Roger Schmidt als 'wanprestatie' bestempelde. "PSV gaat eraan onderdoor tegen de nummer negen van de Premier League. Het is helemaal geen bijzonder team. Ze hebben een goed meevoetballende keeper, Schmeichel, en Maddison is een uitstekende speler. Verder loopt er echt niet zoveel bijzonders rond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja wat is dan wel knap . Jarenlang gingen nederlandse clubs eruit tegen mindere tegenstanders

elgenio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mijn tekkel heeft meer verstand van voetbal dan Driessen. Typist de Telegraaf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen