'Ten Hag krijgt eerste domper op transfermarkt bij United'

14 april 2022, 17:54

Harry Kane (28) is niet onder de indruk van de aanstaande aanstelling van Erik ten Hag als manager van Manchester United. De nieuwe spits zou weliswaar op het lijstje staan van The Red Devils en zelf ook oren hebben naar een gang naar Old Trafford, maar dat was wel onder de voorwaarde dat hij herenigd zou worden met Mauricio Pochettino.

Volgens The Mirror wilde Kane, die volgens verschillende geruchten ook op het wensenlijstje staat van Erik ten Hag, wel naar Manchester United komen, maar alleen op voorwaarde dat hij herenigd zou worden met de oude trainer van Tottenham Hotspur, met wie hij eerder prettig samenwerkte. Pochettino staat momenteel nog onder contract bij Paris Saint-Germain, maar mogelijk vertrekt de Argentijn na dit seizoen uit de Franse hoofdstad – al dan niet gedwongen.

Het Engelse geruchtenmedium meldt dat Kane nu de komst van Ten Hag aanstaande is niet langer open staat voor Manchester United. Bovendien zou de Kane ook tevreden zijn met de ontwikkeling van de Spurs onder Antonio Conte, die momenteel op Champions League-koers ligt. Het grootste pijnpunt van Kane bij zijn huidige werkgever is dat hij te weinig prijzen wint in Londen.

Lees ook: Ten Hag eist volledige inspraak in grootse transferplannen United

Tottenham wil Bremer

Bovendien heeft Tottenham Hotspur zelf ook grootse plannen om de transfermarkt op te gaan. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de Engelse grootmacht zich versterken met Torino-verdediger Gleison Bremer. Daarbij moet er wel een concurrentiestrijd gewonnen worden, want ook Arsenal, Bayern München en Atlético Madrid hebben volgens het Italiaanse medium belangstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen