'Ten Hag krijgt eerste update over drie aanvallers van United'

14 april 2022, 13:30

Erik ten Hag is nog niet officieel gepresenteerd als de nieuwe manager van Manchester United. Toch zal de huidige trainer van Ajax de transferplannen van de Engelse grootmacht van een afstandje alvast in de gaten houden. Via Fabrizio Romano kwam donderdag een update.

De doorgaans goed ingevoerde transferspecialist had namelijk nieuws te melden over Edinson Cavani, Jesse Lingard en Anthony Martial. Het lijkt inmiddels duidelijk dat de aanstaande entree van Ten Hag geen gevolgen heeft voor Cavani en Lingard. Zij zijn namelijk transfervrij en gaat vertrekken bij United. Cavani lijkt te gaan verkassen naar Spanje, terwijl Lingard zijn opties de komende maanden op een rijtje gaat zetten.

Ten Hag lijkt wel te maken te krijgen met Martial, die momenteel op huurbasis speelt bij Sevilla. De Spanjaarden hebben echter geen optie tot koop en dus keert de Franse aanvaller komende zomer terug naar Old Trafford. "Ik weet dat het lastig wordt om hier te blijven. Ik kwam al in de wetenschap dat ik terug zou keren naar United. Sevilla heeft me nu gehuurd en er is geen optie tot koop", aldus Martial in gesprek met ABC.

Volgens de laatste geruchten wordt Ten Hag komende week, na de bekerfinale tussen Ajax en PSV, gepresenteerd als nieuwe manager van United. Inmiddels lijkt er ook al een groot aantal bekende namen op het verlanglijstje van de Tukker te staan. Zo zou hij Antony en Jurriën Timber graag mee willen nemen vanuit Amsterdam. Daarnaast worden ook Matthijs de Ligt (Juventus) en Kalvin Phillips (Leeds United) worden gevolgd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen