'City zet alles op alles om Haaland uit handen van Real te houden'

14 april 2022, 15:57   Bijgewerkt: 14 april 2022, 16:09

Manchester City wil deze zomer ver gaan om Erling Haaland binnen te halen. De koploper van de Premier League wil zich al langere tijd versterken met een echte centrumspits en de Noor staat hoog op het verlanglijstje. Josep Guardiola hoopt dat zijn club snel contact legt met Borussia Dortmund.

Volgens de doorgaans zeer goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano is City van plan om diep in de buidel te tasten. Er zouden serieuze contacten zijn gelegd om een transfer van de 21-jarige doelpuntenmachine te bespreken. Guardiola wil dat Haaland koste wat het kost naar het Etihad Stadium komt. De strijd is echter zeker nog niet gestreden.

Real Madrid is immers ook nog altijd een serieuze optie voor Haaland, die heeft aangegeven graag een nieuwe stap te willen maken. In Madrid loopt echter ook nog Karim Benzema rond. De ervaren aanvalsleider is bezig aan een indrukwekkend seizoen en zal niet zomaar uit de basis worden gespeeld in het Estadio Santiago Bernabéu. In Manchester liggen dan meer kansen.

Daar is Guardiola immers al een tijdje op zoek naar een diepe spits. Harry Kane stond hoog op het verlanglijstje, maar hij besloot toch bij Tottenham Hotspur te blijven. Haaland is nu het grootste transferdoelwit. De spits heeft een contract tot medio 2024 in het Signal Iduna Park en speelde eerder bij Bryne FK, Molde FK en Red Bull Salzburg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen