Mourinho na 'knokpartij': "Niets te zeggen over Bodø/Glimt"

Mourinho na 'knokpartij': "Niets te zeggen over Bodø/Glimt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 april 2022 – José Mourinho verwacht dat zijn AS Roma donderdagavond alsnog de halve finale van de Conference League gaat bereiken. De Italianen verloren vorige week tijdens een heet avondje met 2-1 van FK Bodø/Glimt. Mourinho wil in Rome op het veld revanche nemen.

Roma verloor in Noorwegen met 2-1 van de stuntploeg. Na de wedstrijd ging het helemaal mis. De thuisploeg heeft namelijk aangifte gedaan na een fysieke aanval van Roma-keeperstrainer Nuno Santos op Bodø-hoofdtrainer Kjetil Knutsen. Daar wilde Mourinho het echter niet meer over hebben. "Ik heb helemaal niets te zeggen over wat mensen van Bodø/Glimt hebben verteld. Als jullie alleen willen praten over wat anderen hebben gezegd, ben ik snel klaar", aldus de Portugees op de persconferentie.

Het is dit seizoen al de derde keer dat Roma het opneemt tegen Bodø/Glimt. Eerder dit seizoen werd in de groepsfase van de Conference League met liefst 6-1 verloren in Noorwegen. Dat is men in de hoofdstad van Italië nog niet vergeten. "Het was een historische nederlaag voor onze club. Maar wij hebben als team op de juiste manier gereageerd. Donderdag verwacht ik een wedstrijd waar het beste team zal winnen. Ik ben overtuigd dat wij het beste team zijn."

Lees ook: Bodø/Glimt doet aangifte na 'fysieke aanval' van staflid AS Roma

Toch is er ook bij Mourinho zeker geen sprake van onderschatting. Hij weet dat zijn ploeg diep moet gaan om het ticket voor de halve finale te pakken. "Wij weten als geen ander dat het voor ons een loodzware wedstrijd gaat worden. We kennen onze tegenstander en dat is een ploeg met kwaliteiten. Zij hebben ook nog het voordeel van de 2-1 voorsprong. We hebben negentig minuten om dit om te draaien. Het wordt lastig, maar ik weet dat we goed zijn voorbereid en heb vertrouwen in mijn spelers."

Reacties

gerelateerd