Goed nieuws voor Feyenoord: uitblinkers Slavia twijfelgevallen

13 april 2022, 20:25

Het is zeer de vraag of Feyenoord donderdagavond te maken krijgt met Yira Sora en Tomás Holes. De spelers van Slavia Praag speelden vorige week in Rotterdam een belangrijke rol namens Slavia, maar kampen momenteel met fysieke problemen. Hun aanwezigheid is twijfelachtig.

Op de clubwebsite van Slavia laat trainer Jindrich Trpisovský zich uit over Sora en Holas. "Als één van hen zou ontbreken, zou het verlies enorm zijn. Tomas was onze beste speler in Rotterdam, zo niet de beste van het hele veld. Yira is ongelooflijk gevaarlijk met de bal en dat heeft veel invloed op onze tegenstander. Dat hebben we vorige week in Rotterdam al gezien."

Door de 3-3 in De Kuip ligt alles donderdag nog open in de Eden Aréna. "Het is nog een wedstrijd en wij spelen thuis. Toch denk ik dat dit echt een 50/50 wedstrijd is. Dat komt natuurlijk ook door de kracht van onze tegenstander. Feyenoord heeft geweldige kwaliteiten en die hebben ze in onze onderlinge wedstrijd al laten zien. Het wordt voor ons een grote uitdaging, maar we zien dit natuurlijk ook als kans."

Tot slot kwam Trpisovský nog met een opvallende uitspraak over een mogelijke strafschoppenserie. "De jongens trainen door doorlopend op, maar ik hoop dat het niet zo ver hoeft te komen. Ik heb het ook met de spelers besproken dat ik wegga als het toch gaat gebeuren. Dan kunnen ze me na afloop vertellen hoe het is verlopen. Ik heb daar toch geen invloed meer op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen