Villarreal-speler sneert naar Nagelsmann en Bayern: "Respectloos"

13 april 2022, 15:54

Villarreal was dinsdagavond verantwoordelijk voor een grote stunt in de Champions League. Het schakelde grootmacht Bayern München uit door een late treffer van Samuel Chukwueze. Naast de vreugde die het behalen van de halve finale van de Champions League sowieso al met zich meebrengt, smaakte de zege voor Villarreal-middenvelder Dani Parejo extra zoet.

De Spanjaard had zich namelijk enorm geërgerd aan de denigrerende houding die Bayern München naar buiten toe aannam sinds de loting bekend werd. Tegenover de Spaanse media laat hij weten dat vooral trainer Julian Nagelsmann uit de hoogte deed. "Nadat de loting bekend was, toonde Bayern-coach Nagelsmann, die ik overigens niet eens ken, een totaal gebrek aan respect."

"Aan respect voor ons, maar ook voor ons voetbal. Hij zei dat hij het in de eerste wedstrijd al af wilden maken. Als je dit soort dingen roept, dan komt het meestal als een boemerang terug. We hebben het er met zijn allen over gehad in de kleedkamer en vonden dat het respectloos was tegenover de club en ons. Over twee wedstrijden waren we groter dan Bayern."

Zie ook: Knalbezopen Köln-fan uit zijn dak na uitschakeling Bayern

De eerste wedstrijd won Villarreal al knap met 1-0 door een treffer van de Nederlander Arnaut Danjuma Groeneveld en het tweede duel hield het Bayern op 1-1. "Je moet het altijd eerst nog op het veld laten zien." In de volgende ronde van de Championse League treft Villarreal de winnaar van het duel tussen Liverpool en Benfica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen