Mooi: Barça weer met alle Nederlanders tegen Eintracht Frankfurt

13 april 2022, 16:25

FC Barcelona heeft de selectie bekendgemaakt voor de belangrijke wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van donderdagavond in de Europa League. Alle Nederlanders zijn weer opgenomen in de selectie van Barcelona voor de wedstrijd tegen Eintracht. Dat betekent dat Memphis weer teruggekeerd is van zijn blessure en ook Sergino Dest is weer fit genoeg bevonden.

Memphis kwakkelt de laatste maanden veel met blessureleed en miste daardoor in januari en februari al zeven wedstrijden. De Nederlandse spits moest het na zijn terugkeer vooral doen met invalbeurten, maar raakte tien dagen geleden wederom geblesseerd. Gelukkig was het ditmaal minder ernstig, gezien hij inmiddels fit genoeg is verklaard om minuten te maken tegen Frankfurt.

De Amerikaanse Nederlander Dest speelde bijna een maand geen wedstrijden meer voor FC Barcelona door een blessure, maar keert tegen de Duitse ploeg voor het eerst weer terug in de wedstrijdselectie. Daarnaast zijn uiteraard ook Frenkie de Jong en matchwinner van afgelopen weekend (2-3 tegen Levante) Luuk de Jong weer van de partij.

Lees ook: FC Barcelona krijgt tegenvaller met terugkeer peperdure Pjanic

 

Gerard Pique is ook opgenomen in de wedstrijdselectie, maar bij hem is het nog even afwachten of hij ook daadwerkelijk kan spelen, door een blessure. De eerste ontmoeting tussen Barcelona en Eintracht Frankfurt eindigde in 1-1, waardoor donderdagavond een spannend duel op de rol staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen