Klaassen kijkt uit naar finale: "Heeft iedereen vorig jaar gemerkt"

12 april 2022, 20:57

Davy Klaassen kijkt uit naar de bekerfinale van aankomende zondag. Ajax neemt het dan op tegen PSV. De Amsterdammers leken lange tijd onverslaanbaar, maar momenteel zit de ploeg in een moeizame fase. Desondanks heeft de voetballer alle vertrouwen in een overwinning.

Waar Klaassen vorig jaar vaak de maker van de 1-0 was, is hij na de winterstop al meerdere keren de doelpuntenmaker bij de 1-1 geweest. "De laatste weken krijgen we vaak de eerste goal tegen. Ik ben vooral blij dat ik goals maak, dat is ook belangrijk", aldus de middenvelder in gesprek met Ajax TV. Hij zag zijn ploeg in de laatste twee wedstrijden worstelen tegen FC Groningen en Sparta. "Zij speelden heel verdedigend. Dan wordt het nog lastiger als je een goal weggeeft, omdat ze dan nog meer kunnen verdedigen."

Zondag wacht dus de kraker tegen de Eindhovenaren. "Als team hebben we heel veel zelfvertrouwen, maar we weten dat het beter moet", aldus Klaassen, die zin heeft in de wedstrijd. Vooral de sfeer bij de finale maakt het voor de Ajacied extra leuk. "Elke wedstrijd is mooi, maar dit zijn die echte speciale. Je krijgt er echt een boost van. Ik vind het mooi dat je twee kanten hebt: een Ajax-kant en een PSV-kant. Dat geeft een hele andere sfeer dan bij een normale wedstrijd."

De KNVB Beker wordt weleens gezien als een troostprijs, maar Klaassen wil niets liever dan zegevieren tegen de Eindhovenaren. "Ik wil elke prijs winnen, dus daar gaan we ook dit jaar weer voor. Ik denk dat iedereen vorig jaar wel heeft gemerkt hoe mooi het seizoen kan zijn als je de dubbel pakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen