'Paris Saint-Germain wil Xavi Simons alsnog overtuigen'

'Paris Saint-Germain wil Xavi Simons alsnog overtuigen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 april 2022 – Paris Saint-Germain hoopt Xavi Simons (18) alsnog te kunnen verleiden om een nieuw contract te ondertekenen. Hoewel de jonge middenvelder annex aanvaller een aflopende verbintenis heeft, denkt men in de Franse hoofdstad de Nederlander toch nog te kunnen behouden.

Volgens Le Parisien wil PSG er alles aan doen om Simons te overtuigen om alsnog bij te tekenen, ondanks dat hij sinds begin februari alweer geen minuten kreeg nadat hij in vijf Ligue 1-wedstrijden viermaal speeltijd had gekregen van Mauricio Pochettino. Afgelopen weekend zat het talent zelfs op de tribune en behoorde hij niet eens meer tot de wedstrijdselectie van de topclub.

Toch hoopt PSG de middenvelder te overtuigen van de plannen die het heeft met Simons. Met Mino Raiola als zaakwaarnemer is de kans klein dat Simons nog gaat bijtekenen, te meer omdat de Nederlander zelf zou twijfelen aan het traject dat voor hem uitgestippeld is. Dat er bij PSG een enorme concurrentie is met veelal topsterren, maakt het perspectief voor Simons niet bepaald beter.

Lees ookSimons wijst naar PSG-sterren: "Zie hem een beetje als een vader"

Simons naar FC Barcelona?
Een van de clubs die belangstelling zou hebben voor Simons, is FC Barcelona. Bij die club speelde het talent tussen 2010 en 2019 in de jeugdopleiding, alvorens hij naar Parijs verkaste. De Catalaanse grootmacht heeft zich weleens geïnteresseerd getoond in de Nederlander, al lijkt ook die overstap niet concureet. De teller op duels namens PSG in het eerste team staat momenteel op negen officiële wedstrijden.

Reacties

gerelateerd