Locadia maakt het ook in Duitsland niet waar en is transfervrij

12 april 2022, 13:49

Jürgen Locadia (28) is na dit seizoen transfervrij op te pikken. De Nederlandse aanvaller stapte in de winterstop over naar VfL Bochum, maar maakt ook daar geen goede indruk. Zijn in de komende zomer aflopende contract wordt om die reden niet verlengd en dus is de spits dan transfervrij.

De spits werd in 2019 voor zeventien (!) miljoen euro opgepikt door Brighton & Hove Albion bij PSV, maar kon net als Alireza Jahanbakhsh geen potten breken bij de Engelse grootmacht. Na verhuurbeurten bij TSG Hoffenheim en FC Cincinnati besloot de Premier League-club om hem in de afgelopen winterstop transfervrij te laten verkassen naar de Bundesliga.

Maar ook bij VfL Bochum is zijn komst geen onverdeeld succes, met één assist en één treffer in negen officiële optredens, zijn aardige start ten spijt. De laatste weken ontbreekt de spits vanwege knieklachten bij de nummer twaalf van Duitsland. Mede daardoor zou die club volgens Kicker besloten hebben om na dit seizoen niet verder te gaan met Locadia.

Lees ook: FC Transfervrij: de Eredivisionisten met een aflopend contract

Locadia terug naar PSV?

Locadia moet zodoende komend seizoen opnieuw op zoek naar een nieuwe club, waar hij wel succes kan hebben. Na zijn periode bij PSV, die met 62 goals in 176 duels als succesvol bestemd kan worden, kwam hij nergens echt uit de verf. Zou een terugkeer in Eindhoven een goed idee zijn, aangezien men in het Philips Stadion na dit seizoen vermoedelijk afscheid neemt van Eran Zahavi, Carlos Vinicius én Maximiliano Romero?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen