'Bayern München in afrondende fase met Ajacied Gravenberch'

12 april 2022, 11:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München is in de afrondende wat betreft de deal met Ryan Gravenberch (19). Der Rekordmeister heeft een mondeling akkoord over de persoonlijke voorwaarden van de middenvelder van Ajax, die een vijfjarig contract kan tekenen bij de kampioen van Duitsland.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano dinsdagochtend althans. Een akkoord met zijn huidige werkgever Ajax is er overigens nog niet, want beide partijen onderhandelen nog steeds over het bedrag dat overgemaakt moet worden voor de diensten van Gravenberch. Ajax moet hem gezien zijn een jaar lopende contract van de hand doen in de zomer, maar wil hem niet voor een schijntje laten gaan.

Bayern München bood in eerste instantie zo'n 25 miljoen euro voor Gravenberch, maar Ajax verlangde ongeveer tien miljoen euro meer. Er werd gespeculeerd dat beide partijen een akkoord zouden hebben bereikt over een gulden middenweg van 28 miljoen euro, maar dat is volgens de transferspecialist nog niet helemaal zeker. 

Lees ook: 'Ajax en Bayern akkoord: twee deals worden snel afgerond'

Ook de overgang van Noussair Mazraoui is in kannen en kruiken. De rechtsback van Ajax is na dit seizoen transfervrij en werd gelinkt aan FC Barcelona, maar inmiddels heeft Bayern München de beste papieren. Volgens Romano wordt ook aan die overgang gewerkt en is een akkoord 'nabij'. Mino Raiola is de zaakwaarnemer van zowel Gravenberch en Mazraoui. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen