'Feyenoord komt in zoektocht naar keeper uit bij Zoet'

11 april 2022, 23:08   Bijgewerkt: 11 april 2022, 23:24

Feyenoord heeft recentelijk geïnformeerd naar Jeroen Zoet, zo maakt 1908 maandagavond via Twitter bekend. De 31-jarige doelman van Spezia staat niet onwelwillend tegenover een overstap naar de Rotterdamse club, maar heeft nog geen knoop doorgehakt.

Zoet is op dit moment bezig aan zijn tweede en mogelijk laatste seizoen in Italiaanse dienst. In de zomer van 2020 vertrok de doelman bij PSV om bij Spezia zijn eerste buitenlandse avontuur aan te gaan. De afgelopen twee jaar kwam Zoet, mede door blesssureleed, tot slechts zestien officiële wedstrijden voor Spezia. Zijn contract bij de Italiaanse club loopt komende zomer af.

Een terugkeer naar Nederland ziet Zoet naar verluidt wel zitten. Een nadeel is dat de keeper in Rotterdam minder kan verdienen dan in Italië. Daarentegen kan de voormalig doelman van PSV zich in dienst van Feyenoord weer in beeld spelen voor het Nederlands elftal, dat aan het einde van het jaar deelneemt aan het WK in Qatar.

Mocht Zoet de overstap maken naar Feyenoord, dan moet hij volgend seizoen in principe de concurrentie aangaan met Justin Bijlow en Ofir Marciano. Eerstgenoemde zit in de lappenmand en komt dit seizoen niet meer in actie, waardoor laatstgenoemde op dit moment de eerste keeper is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen