Ten Hag krijgt bij Man United mogelijk te maken met Ajax-beul

11 april 2022, 16:13   Bijgewerkt: 11 april 2022, 16:51

Darwin Nuñez is naar het zich laat aanzien bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Benfica. De 22-jarige spits uit Uruguay heeft onlangs een nieuwe zaakwaarnemer in de hand genomen, die de komende tijd oriënterende gesprekken met diverse Europese topclubs gaat voeren.

Darwin is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Benfica, dat hem in de zomer van 2020 voor 24 miljoen euro oppikte bij Almería. Met name in de huidige jaargang maakt de jonge aanvaller veel indruk. Na 36 wedstrijden staat voor Darwin de teller op 31 doelpunten, waarvan hij er drie afgelopen weekend in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Belenenses maakte.

De uitstekende prestaties van Darwin in het shirt van Benfica zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan bij de scouts van de absolute topclubs. Volgens Fabrizio Romano wilde zowel Arsenal als West Ham United de aanvaller in januari al inlijven. FC Barcelona is eveneens geïnteresseerd in de spits die nog voor ruim drie jaar bij zijn huidige werkgever vastligt. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano hoopt Benfica liefst tachtig miljoen euro te verdienen aan het vertrek van Darwin.

Ook bij Manchester United staat Darwin op het verlanglijstje. Zijn mogelijke komst zou intern zelfs al zijn besproken. Mocht de Uruguayaan daadwerkelijk de overstap naar Old Trafford maken, dan werkt hij vanaf volgend seizoen mogelijk samen met Erik ten Hag. De huidige Ajax-trainer kent de spits inmiddels al een beetje, want het was Darwin die de Amsterdammers een maand geleden hoogstpersoonlijk uit de Champions League kegelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen