Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Revelatie Piroe moet concurrent Vardy worden, PSV loert mee'

'Revelatie Piroe moet concurrent Vardy worden, PSV loert mee'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 april 2022 – Voormalig PSV'er Joël Piroe is bezig aan een geweldig seizoen in het Championship. De 22-jarige Nederlander schoot er in dienst van Swansea al achttien in dit seizoen, waardoor hij komende zomer op veel interesse kan rekenen. Zo staat hij volgens Voetbal International op het lijstje bij Leicester City, dat in hem een goede concurrent voor Jamie Vardy ziet.

De ploeg die het in de kwartfinale van de Champions League opneemt tegen zijn oude club PSV, heeft momenteel nog altijd oude rot Vardy in de spits lopen. Ook dit seizoen doet hij het zeker niet onverdienstelijk met tien goals in achttien wedstrijden, maar voor de 35-jarige spits beginnen de jaren ook te tellen. Zo heeft hij dit seizoen al last gehad van meerdere blessures.

Daardoor wisselde hij de plek in de spits al vaker af met Kelechi Iheanacho en Patson Daka. Beide spitsen bleken tot op heden nog niet zo'n doelpuntenmachine als Vardy de afgelopen jaren. Daka schoot er vier in in zeventien wedstrijden en Iheanacho slechts drie in 21 duels. Met Piroe hoopt het daardoor een echte doelpuntenmaker binnen te halen.

Lees ook: Nederlander ster in Championship: 'Misschien wat voor Feyenoord?'

Piroe komt uit de jeugdopleiding van PSV, maar brak daar nooit door. Het verkocht de spits afgelopen zomer voor twee miljoen euro aan Swansea, maar heeft daarin ook een doorverkooppercentage bedongen. Daardoor zal PSV met verregaande interesse kijken naar de mogelijke toptransfer van Piroe, gezien het dan zelf ook tonnen in eigen zak kan steken. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd