Teleurstellingen bij Chelsea stapelen zich op voor Lukaku

11 april 2022, 11:10

Nee, het is vooralsnog niet het seizoen van Romelu Lukaku. De Belg maakte afgelopen zomer voor een torenhoog bedrag de overstap van Inter naar zijn oude club Chelsea, maar die heeft allesbehalve succesvol uitgepakt. Daar komt in de return tegen Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League in ieder geval geen verandering in.

Lukaku moet de tweede ontmoeting met Real Madrid in het miljardenbal namelijk aan zich voorbij laten gaan. Dat maakte Chelsea-trainer Thomas Tuchel maandagmorgen bekend op de persconferentie. Lukaku heeft last van zijn achillespees en kan daardoor niet in actie komen. De kans dat Lukaku aan de aftrap zou verschijnen was sowieso al heel klein. Waar de beresterke spits in eerste instantie nog zeker was van een basisplaats, zit hij de laatste tijd vaker wel dan niet op de bank.

Chelsea betaalde afgelopen zomer een slordige 113 miljoen euro aan Inter om Lukaku terug te halen naar Londen. De Belg was tussen 2011 en 2014 ook al actief op Stamford Bridge, al kwam hij er toen ook al niet aan te pas. Dit seizoen deed hij 36 wedstrijden mee, waarin hij twaalf keer scoorde. Zijn laatste doelpunt in de Premier League dateert echter van 29 december vorig jaar. De Chelsea-fans hadden hun hoop dus sowieso al niet gevestigd op Lukaku. De Londenaren moeten dinsdag in Madrid minstens tweemaal scoren om een verlenging af te dwingen. Real Madrid won de heenwedstrijd in Engeland immers met 1-3.

Lees ook: Tuchel houdt miljoenenaankoop op de bank

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen