Terugkeer bij Marokko lonkt voor Mazraoui en Ziyech na wending

Terugkeer bij Marokko lonkt voor Mazraoui en Ziyech na wending

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 april 2022 – Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech mogen weer hopen op een terugkeer bij de nationale ploeg van Marokko. De toekomst van bondscoach Vahid Halilhodzic hangt volgens diverse Marokkaanse en Franse media namelijk aan een zijden draadje. Eerst wil de bond nog een lijmpoging ondernemen.

Als de Marokkaanse voetbalbond er niet in slaagt Halilhodzic en het verbannen duo dichter naar elkaar te brengen, zal dat de kop kosten van de Bosniër. Halilhodzic ligt al maanden onder vuur in Marokko vanwege het passeren van Ziyech en Mazraoui, die door de bondscoach worden beticht van het tonen van te weinig inzet. Mazraoui en Ziyech verwijten Halilhodzic juist dat hij leugens verspreidt.

Daardoor komt het Nederlands-Marokkaanse duo al maanden niet meer in actie voor de nationale ploeg. De Marokkaanse bondsvoorzitter wil daar koste wat kost verandering in brengen, maar Halilhodzic is niet van plan daarmee akkoord te gaan. Dat lijkt het einde van de Marokkaanse periode van de Bosnische oefenmeester in te luiden.

De Marokkaanse bond verraste eerder dit jaar nog met het oproepen van Mazraoui en Ziyech. De spelers reageerden verrast en besloten niet in te gaan op de uitnodiging. Daardoor misten zij recent onder meer WK-kwalificatieduels en de Afrika Cup.

Reacties

gerelateerd