Ook Feyenoord moet vrezen voor absentie sterkhouder tegen Slavia

10 april 2022, 17:55

Feyenoord moet het in de return van de kwartfinale in de Conference League mogelijk stellen zonder sterkhouder Guus Til. De middenvelder tekende op bezoek bij Heracles op slag van rust voor de 1-3, maar had kort daarvoor aangegeven dat hij zich geblesseerd wilde laten wisselen.

Desondanks had Til nog de kracht om een afvallende bal tegen de touwen te werken. De middenvelder bracht zijn seizoenstotaal daarmee op vijftien in de Eredivisie en hielp Feyenoord aan een marge van twee treffers. Heracles was dankzij een fraai hakje van Sinan Bakis al binnen een minuut op voorsprong gekomen, maar Orkun Kökcü, Reiss Nelson en dus Til stelden orde op zaken.

Het is niet precies duidelijk waar Til last van heeft, maar coach Arne Slot zal ongetwijfeld hopen dat de schade meevalt voor de huurling van Spartak Moskou. Til is dit seizoen een van de meest belangrijke spelers aan de kant van de Rotterdammers. Hoewel hij in de tweede seizoenshelft op basis van zijn statistieken minder in vorm is, gaat hij door het leven als clubtopscorer van Feyenoord.

Tegen Slavia Praag begint Feyenoord donderdagavond met een gelijke stand aan de jacht op een plek in de halve finales van de Conference League. Het heenduel eindigde in een 3-3 gelijkspel. Jens Toornstra mag door het mogelijke blessureleed van Til hopen op een basisplaats in Tsjechië.

Volg de wedstrijd in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen