Schmidt komt wéér met slecht nieuws over pechvogel Madueke

10 april 2022, 17:35

Het lijkt erop dat PSV in de cruciale week geen beroep kan doen op Noni Madueke. De Engelsman moest de wedstrijd tegen RKC voortijdig staken met klachten aan zijn hamstring. Ook verdediger Olivier Boscagli moest zich laten wisselen, maar over de Fransman had Schmidt na afloop beter nieuws. PSV won ondanks het slechte nieuws met 2-0.

"Dat was volgens mij gelukkig alleen een botsing", aldus de Duitse coach bij ESPN. "Bij Noni lijkt het op een blessure aan zijn hamstring. Ik denk dat het niet groot is, maar hij voelde iets en stapte daarom uit. Hij was teleurgesteld en verdrietig. Als je zijn verhaal kent, was hij super blij om terug te zijn voor de grote wedstrijden, maar normaal gesproken is hij niet terug binnen een week." Nadat donderdag tegen Leicester City wordt gestreden om de halve finale van de Conference League, staat de bekerfinale tegen Ajax voor de deur.

Schmidt wilde na afloop van de wedstrijd niet spreken over een probleemloze middag voor zijn ploeg. "Je kan inderdaad zeggen dat het makkelijk was en we weinig kansen hebben weggegeven, maar voor de wedstrijd is het toch altijd weer een uitdaging. We hadden wat wijzigingen, maar toonden een goede mentaliteit. Tussen grote wedstrijden door is het lastig om de focus te hebben en fit te zijn. De Eredivisie is geen makkelijke competitie."

Uiteindelijk gaf Jordan Teze de Eindhovense ploeg wat lucht door de tweede treffer van de middag te verzorgen. Het betekende de eerste proftreffer van de verdediger. "Het was mooi om te zien dat hij blij was als een jongen, daarmee laat hij zien dat hij het echt waardeert. Een eerste doelpunt is altijd speciaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen