PSV-spits Vinícius staat op radar van Braziliaans Palmeiras

10 april 2022, 09:57

PSV moet er rekening mee houden dat de club volgend seizoen op zoek moet naar een compleet nieuwe voorhoede. Het contract van Eran Zahavi loopt af, voor Cody Gakpo is ontzettend veel belangstelling en ook Carlos Vinícius vertrekt mogelijk. De fysiek sterke Braziliaan werd voor twee seizoenen gehuurd, maar kan na zijn eerste jaar al verkassen uit Eindhoven.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het regionale dagblad blijkt uit Braziliaanse bronnen dat Palmeiras aast op Vinícius, de spits die momenteel gebruikt wordt als tweede keuze voorin bij PSV. In 36 officiële wedstrijden dit seizoen kwam de spits tot 7 doelpunten en zes assists. Hoewel Ruud van Nistelrooy recent de loftrompet uitte over Maximiliano Romero, heeft de Argentijn zijn potentie ook nog altijd niet waargemaakt in het Philips Stadion en is voor hem een vertrek ook niet ondenkbaar. 

In dat scenario zou PSV geen enkele diepe spits meer hebben voor het nieuwe seizoen. 'Met name voorin liggen de grote uitdagingen voor Marcel Brands en John de Jong en komt PSV voor de belangrijkste keuzes te staan', weet het ED dan ook. 'Om niet alle opties te verliezen, kan het verlengen van het contract van Ritsu Doan een belangrijke optie worden voor PSV.'

Lees ook: 'Luuk de Jong nog altijd zeer hoog op het wensenlijstje van PSV'

PSV selecteert door

Sowieso werd al duidelijk dat PSV veel knopen door te hakken heeft over het komende seizoen. Niet alleen voorin verandert er veel, ook wordt er kritisch gekeken naar de keeperspositie in Eindhoven. Het ED komt tot dezelfde conclusie als eerder al werd getrokken: er komt vermoedelijk een nieuwe sluitpost naar PSV. Wat er met Drommel gebeurt na dit seizoen, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen