Inter sluit aan bij buurman, maar persoonlijke tragedie voor De Vrij

9 april 2022, 19:54

Inter Milaan heeft een belangrijke zege geboekt in de razend spannende Italiaanse titelstrijd. Het won met 2-0 van middenmoter Hellas Verona, maar verloor ook iets waardevols. Stefan de Vrij keerde namelijk na een maand blessureleed weer terug bij Inter, maar de Nederlander viel na een helft alweer uit met een nieuwe blessure, waarvan de ernst nog niet duidelijk is.

Op 8 maart maakte De Vrij zijn laatste minuten voor Inter, In de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool moest hij ook al met rust het veld verlaten. Door een spierblessure lag hij enkele weken uit de roulatie, waardoor hij ook de interlands van het Nederlands elftal tegen Denemarken en Duitsland miste. Tegen Hellas begon hij, net als Denzel Dumfries in de basis, maar wederom viel hij uit.

Op dat moment dat Inter wel al een zeer comfortabele 2-0 voorsprong te pakken. De openingstreffer kwam na een kwart wedstrijd van de voet van Nicola Barella en enkele minuten later was Edin Dzeko verantwoordelijk voor de tweede treffer. Beide goals werden overigens voorbereid door een uitstekend spelende Ivan Perisic op rechtsback.

Lees ookUitspraak rechter: De Vrij ontvangt miljoenenbedrag van SEG

De zege zorgt ervoor dat Inter terugkeert op de tweede plek in de Serie A. Het heeft nu wel evenveel wedstrijden gespeeld als AC Milan en Napoli. Het moet de stadsgenoot echter nog met één punt voor zich dulden, maar staat wel boven Napoli, dat evenveel punten heeft als Inter. Zo ligt de Italiaanse competitie met nog zeven wedstrijden te gaan nog helemaal open. De drie ploegen bovenin treffen elkaar niet meer onderling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen