Ihattaren opnieuw basis: "Maar denk dat hij nog even nodig heeft"

8 april 2022, 20:12

Ze hebben er even op moeten wachten, maar supporters van Ajax kunnen winteraanwinst Mohamed Ihattaren eindelijk aan het werk zien. Voor nu is dat weliswaar nog bij Jong Ajax, maar de bedoeling is dat hij aanvankelijk bij het eerste elftal zal aansluiten. Hans Kraaij Jr. verwacht echter dat dat nog even zal duren.

De situatie van Ihattaren werd kort besproken in ESPN-programma Voetbal op Vrijdag. Daar werd voorbeschouwd op de verschillende Keuken Kampioen Divisie-duels, waaronder die van Jong Ajax op bezoek bij Roda JC. Voor de tweede keer op rij stond Ihattaren daar in de basis. Afgelopen maandag tekende hij bij zijn basisdebuut tegen TOP Oss nog voor zijn eerste, bijzonder fraaie treffer

"Je zag aan hem dat het een enorme opluchting voor hem was. Dit is voor hem zo ongelofelijk belangrijk", concludeerde Kraaij, die echter wel opriep tot geduld. "Om Erik ten Hag nu al te vragen of hij er bijna klaar voor is... Ik denk dat hij echt nog wel even nodig heeft als je hem zo ziet, maar voor hem is dit natuurlijk geweldig. Voor Ajax zou het een koopje zijn als hij helemaal topfit wordt. Voor twee miljoen kunnen ze hem ophalen van Juventus."

Ihattaren stond vrijdagavond dus wederom aan de aftrap bij Jong Ajax. De ploeg heeft om 20.00 uur afgetrapt tegen Roda JC, dat als nummer vijf nog stiekem mag hopen op directe promotie. Het verschil met nummer zes Jong Ajax is slechts één punt. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen