Opmerkelijke wisselfout loopt met sisser af voor Bayern München

8 april 2022, 12:42

De wisselfout van Bayern München blijft zonder grote gevolgen. De Duitse voetbalbond (DFB) heeft het beroep van SC Freiburg afgewezen.

Bayern München won zaterdag met 1-4 van Freiburg, maar na afloop werd vooral nagepraat over het opmerkelijke voorval dat een paar minuten voor het laatste fluitsignaal plaatsvond. Bij een 1-3 stand stond de koploper van de Bundesliga twintig seconden met twaalf man op het veld.

Niklas Süle kwam als invaller binnen de lijnen en het was de bedoeling dat Kingsley Coman op de bank zou plaatsnemen, maar de Franse aanvaller bleef op het veld staan. Coman kwam zelfs nog even aan de bal. Daarna volgde een oponthoud van enkele minuten, waarna scheidsrechter Christian Dingert besloot de wedstrijd voort te zetten.

Twee dagen na de wedstrijd kondigde Freiburg beroep aan te tekenen tegen de nederlaag tegen Bayern. In München werd even gevreesd dat er drie kostbare punten moesten worden ingeleverd, maar de wisselfout komt Der Rekordmeister niet duur te staan. Volgens de Duitse voetbalbond zijn vooral de scheidsrechters in gebreke gebleven en heeft Bayern slechts een geringe schuldbijdrage.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen