Mourinho weer pissig over staat van veld: "Dit was van plastic"

8 april 2022, 12:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Mourinho was na afloop van de wedstrijd tussen zijn AS Roma en FK Bodø/Glimt niet te spreken over de staat van het veld. De club uit Noorwegen speelt zijn thuiswedstrijden immers op een kunstgrasveld. Na afloop stak Mourinho zijn mening niet onder stoelen of banken.

De ervaren oefenmeester verscheen kort na de 2-1 nederlaag voor de camera van de clubkanalen. "Zij maakten twee doelpunten uit het niets. Daar maakte ik me al een beetje zorgen over en het komt dus niet als een verrassing. We kenden het risico van spelen op dit veld van plastic. Om die reden maak ik me ook zorgen over de blessure van Gianluca Mancini."

Roma speelde in de achtste finales van de Conference League tegen Vitesse. In de GelreDome liet Mourinho zich ook al uit over het dramatische speelveld van de Arnhemmers. "Ik zou echt niet weten wat er hier met de grasmat is gebeurd. Dit heb ik nog nooit in Nederland gezien en ik kom hier al een jaar of twintig", sprak The Special One destijds op de persconferentie.

Ondanks de zeperd in Bodø verwacht Mourinho door te gaan in Europa. "We verdienden het niet om hier te verliezen. Maar ik zie dit ook niet als een nederlaag. We staan halverwege met 2-1 achter en moeten dat thuis goedmaken. Ik weet zeker dat wij de favoriet zijn om alsnog de halve finale te bereiken. Zeker als we volgende week in een vol stadion met onze eigen fans spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen