Voorzitter Marokkaanse bond zet deur Ziyech en Mazraoui open

8 april 2022, 12:04

Als het aan Fouzi Lekjaa ligt, keren Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui snel terug bij de nationale ploeg van Marokko. De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond vindt dat de problemen tussen de spelers en bondscoach Vahid Valilhodzic moeten worden opgelost.

Lekjaa was te gast bij Soccer 212, een bekend Twitter-account over het voetbal in Marokko. "Er zijn problemen en die zullen we moeten oplossen zodat Mazraoui en Ziyech kunnen terugkeren naar het nationale team. Er zijn altijd verschillen tussen mensen en dus zullen we beslissingen moeten nemen. Uiteindelijk gaat het erom dat onze ploeg goed kan presteren."

Ziyech (40 interlands) en Mazraoui (12 interlands) weigeren voor Marokko uit te komen zolang Valilhodzic bondscoach is. Onlangs werden de spelers van Chelsea en Ajax nog wel opgenomen in de voorselectie, maar Ziyech en Mazraoui gingen niet in op die uitnodiging. Volgens voorzitter Lekjaa blijft dat niet de rest van hun loopbaan zo en keren ze snel terug.

Ook middenvelder Selim Amallah werd naar zijn mening over de rel gevraagd, maar hij hield zich op de vlakte. "Wij zijn simpele voetballers. Alles wat buiten het voetbal gebeurt, gaat ons dan ook niets aan. We zijn hier om te spelen en de mensen trots te maken. We willen hier geen mening over geven omdat we niet precies weten wat er tussen hen is gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen