Rodgers zag gevaarlijke aanvaller bij PSV: "Is een grote dreiging"

8 april 2022, 09:45   Bijgewerkt: 8 april 2022, 09:52

Brendan Rodgers had niet verwacht dat zijn Leicester City donderdagavond gemakkelijk van PSV zou winnen. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in 0-0 en dus ligt alles nog open voor de return in Eindhoven. Rodgers had zijn tegenstander vooraf goed bestudeerd.

Rodgers zag wel dat PSV zich in het King Power Stadium iets had aangepast aan de tegenstander. Dat was volgens de 49-jarige oefenmeester geen verrassing. "Dit was het PSV wat ik had verwacht. Het is een aanvallend team, dat zijn we gewend van een elftal van Schmidt. Ze hebben laten zien ons te respecteren door het veld klein te houden en achterin heel compact te staan", aldus Rodgers voor de camera van ESPN.

In Leicester waren kansen schaars, al kregen beide ploegen toch mogelijkheden om de score te openen. In aanvallend opzicht viel een PSV'er volgens Rodgers op.  "Madueke speelde een zeer goede wedstrijd vanaf de zijkant. Hij is een grote dreiging als hij de bal heeft. Met zijn snelheid gebeurt er altijd wel iets op het veld. We weten dat PSV technisch goed is en ook tactisch sterk staat."

Volgende week donderdag zal om 18.45 uur worden afgetrapt in het Philips Stadion, waar de beslissing gaat vallen in deze kwartfinale van de Conference League. Rodgers hoopt dat hij dan weer kan beschikken over de ervaren spits Jamie Vardy. "Dit was een spannende wedstrijd en daar heb ik echt van genoten. Ik denk dat wij volgende week in de laatste fase wat meer geduld moet hebben om onze kwaliteiten te kunnen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen