Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot legt 'lastige keuze' uit: "Kunnen Linssen heel goed gebruiken"

Slot legt 'lastige keuze' uit: "Kunnen Linssen heel goed gebruiken"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 april 2022 – Arne Slot heeft verrast met zijn opstelling. Waar Cyriel Dessers de afgelopen weken in de basis mocht starten, kiest de oefenmeester in de kwartfinale van de Conference League voor Bryan Linssen. De trainer stelt dat het geen gemakkelijke keuze was tussen de Belg en de Nederlander.

'Een lastige keuze' noemt hij het bij Veronica. "Cyriel heeft het prima gedaan. Het heeft vooral te maken met de agressiviteit en snelheid van Linssen. We willen de tegenstander fanatiek afjagen en daar kunnen we die kwaliteit van Bryan heel goed bij gebruiken", aldus de oefenmeester.

Linssen was voor de winterstop de eerste keuze, maar hij werd na een mindere fase dus geslachtofferd voor Dessers, die in de eerste seizoenshelft de supersub was bij Feyenoord. Mogelijk krijgt hij die rol ook vanavond. "Een aantal wedstrijden geleden zei ik dat hij voor een langere periode de kans krijgt, maar wel onder voorbehoud. Bij bepaalde wedstrijden zou ik een andere keuze kunnen maken en vandaag is zo'n moment."

Dessers was teleurgesteld, erkent Slot, die over beide spitsen te spreken is. Dit seizoen waren de aanvalsleiders gezamenlijk al 29 keer trefzeker in alle competities. "Het geeft aan dat ze beiden hele goede spitsen zijn. Als je zoveel doelpunten kan maken, dan is dat heel goed. Ze leggen beide enorm veel energie in de wedstrijd en dat levert veel op", besluit de trainer. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd