'Bijzondere eis' vormt geen probleem: Van Polen blijft PEC trouw

7 april 2022, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bram van Polen blijft PEC Zwolle trouw. De aanvoerder van de club heeft een nieuw contract getekend, waardoor hij nog minstens een jaar in de Hanzestad speelt. Het is voor de 36-jarige verdediger zijn zestiende seizoen in dienst van de club. Dit seizoen kwam de mandekker tot 24 competitiewedstrijden, waardoor het bestuur ervan overtuigd is dat hij ook na het seizoen nog belangrijk kan zijn binnen de selectie.

"Met Bram hebben we geen lange onderhandelingen hoeven voeren", vertelt technisch manager Mike Willems op de website van de Eredivisionist. "Hij heeft al vroeg laten weten nog graag een jaar bij te tekenen en ook wij zien volgend seizoen een belangrijke rol voor Bram weggelegd. Bram heeft zijn waarde voor de club, binnen en buiten de lijnen van het veld. Dat zien we wekelijks. Het doet me dan ook goed dat we hem binnenboord houden."

Van Polen is op zijn beurt ook blij met de nieuwe verbintenis. "Er zijn voldoende uitdagingen om juist nu nog een jaar door te gaan. Ik voel me hartstikke fit en kan van waarde zijn voor mijn club. Ook in dit sportief lastige jaar is dat niet anders. Volgend seizoen wil ik er weer bij zijn, ongeacht op welk niveau de club acteert", doelt de mandekker op de laatste plaats van de ranglijst, waar de Zwollenaren momenteel staan. Het gat naar de veilige vijftiende plek is slechts drie punten. "We gaan de komende weken dan ook keihard door met onze missie om PEC Zwolle in de Eredivisie te houden, want daar horen we thuis."

De aanvoerder van PEC liet eerder bij ESPN al weten dat hij graag door wilde bij de club en dat de onderhandelingen soepel verliepen. Daarbij verklapte de centrale verdediger dat hij bij elk contract een 'bijzondere' eis bedacht. "Al jaren doe ik iets raars, zodat ze er iets meer werk aan hebben", vertelde Van Polen, die vorige keer uit eten wat geweest met twaalf man bij sterrenrestaurant Librije. Nu wilde hij een auto, waar de club kennelijk akkoord mee is gegaan, gezien zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen