All-time topscorer Danjuma baalt flink ondanks stuntzege op Bayern

7 april 2022, 08:38

Na een indrukwekkend optreden heeft Villarreal een harde tik uitgedeeld aan Bayern München. De Duitse topclub ging op bezoek in Spanje met 1-0 onderuit, waardoor een plek in de halve finale van de Champions League aan een zijden draadje hangt. Toch was matchwinner Arnaut Danjuma niet alleen maar tevreden.

Danjuma tikte na acht minuten de enige treffer van de avond op het scorebord, waardoor zijn ploeg met een onverwachte zege van het veld stapte. "Toch sta ik hier met een dubbel gevoel", aldus de aanvaller van het Nederlands elftal. "Het is uiteraard heel mooi dat we winnen van Bayern München, maar we hadden er meer uit kunnen halen. Zelf kreeg ik ook een grote kans, maar ik miste. Toch is het heel positief dat we winnen van Bayern en dit nog niet eens ons beste spel was."

Lees ook: Van Basten tipt 'Mbappé-achtige' matchwinner Danjuma

Danjuma dankte de overwinning aan zijn coach Unai Emery. "Hij is tactisch een 'mastermind'. Zijn plan was zo ongelofelijk goed en we hebben het nog niet eens op ons best uitgevoerd. Natuurlijk ben ik nog een beetje gefrustreerd door die kans die ik miste. Toch moeten we trots zijn en ervoor zorgen dat we ons focussen op de return."

Dankzij zijn treffer verstevigde Danjuma zijn koppositie op de all-time topscorerslijst van Villarreal. De Nederlandse aanvaller staat al op zes treffers in het miljardenbal, twee meer dan nummer twee Joseba Llorente. Bovendien trad Danjuma in de voetsporen van landgenoot Patrick Kluivert. De oud-spits was tot de treffer van Danjuma de enige Nederlander die namens een Spaanse club scoorde in de kwartfinale van de Champions League. Kluivert deed dat in 2000 voor FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen