Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schmidt grijpt opnieuw in en passeert blunderende Drommel

Schmidt grijpt opnieuw in en passeert blunderende Drommel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 april 2022 – Joël Drommel lijkt opnieuw vanaf de kant te moeten toekijken. De 25-jarige sluitpost van PSV beleeft een dramatisch debuutseizoen onder de lat van de Eindhovenaren en was de laatste weken regelmatig schuldig aan puntenverlies. Dat kan Drommel voor de tweede keer in korte tijd zijn basisplaats kosten.

Volgens het Eindhovens DagbladVoetbal International en De Telegraaf kiest coach Roger Schmidt in de kwartfinale van de Conference League tegen Leicester City opnieuw voor Yvon Mvogo. De Zwitser profiteert van kapitale blunders die zijn concurrent de laatste weken maakte. Zo ging Drommel afgelopen weekend tegen zijn oude club Twente bij minstens twee treffers niet vrijuit, waardoor PSV twee punten liet liggen (3-3).

Begin dit jaar koos Schmidt er ook al voor om Mvogo na aanhoudend geschutter van Drommel de kans te geven, maar de Zwitser ging tegen AZ direct in de fout. Afgelopen seizoen was de international nog vaste waarde onder de lat van PSV, maar ging hij eveneens regelmatig niet vrijuit. De huurling van RB Leipzig leek uitgespeeld in Eindhoven, maar krijgt nu alsnog de kans.

Afgelopen woensdag hintte Schmidt tijdens de voorbereidende persconferentie al op een basisplaats voor Mvogo. "Alles is mogelijk. Je kan altijd wisselen, ook keepers. Dat hoort bij het voetbal. Als je keeper rood krijgt of geblesseerd raakt moet je ook wisselen, dat is niks speciaals. We maken er altijd iets groots van, maar je moet de prestaties en de opties binnen je selectie beoordelen."

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Mauro, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Veerman; Doan, Götze, Gakpo; Zahavi

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd