Van Basten tipt 'Mbappé-achtige' matchwinner Danjuma

6 april 2022, 23:35

Marco van Basten heeft gemengde gevoelens over het optreden van Arnaut Danjuma, die de matchwinner werd in het Champions League-duel met Bayern München. De Nederlandse aanvaller maakte in de openingsfase de enige treffer van de wedstrijd.

"Ik vind hem best wel goed, maar hij zakte wel een klein beetje weg", stelt Van Basten bij Ziggo Sport. In de tweede helft vond de voormalig voetballer de aanvaller te slordig. "Het was al met al een beetje ongelukkig. Alles mag iets beter. Maar het is wel een jongen die direct naar de goal speelt, dat mag ik wel."

Wytse van der Goot stelt dat de Nederlander wel een beetje lijkt op Kylian Mbappé en daar kan Van Basten zich wel in vinden. De analist heeft wel een tip voor zijn landgenoot, die dit seizoen al zes doelpunten achter zijn naam heeft staan in de Champions League en één keer de aangever was bij een goal. "Sommige dingen moet hij simpeler doen. Keep it simple, slaag met vlag en wimpel", besluit de oud-voetballer.

Wesley Sneijder vond het doelpunt van de aanvaller niet heel speciaal. "Hij staat op de goede plek, maar eigenlijk wil hij een loopactie maken naar de eerste paal", aldus de analist bij RTL7. Hij zag dat de Spaanse ploeg nog veel meer kansen kreeg tegen de Duitse topclub, maar dat leverde geen doelpunten op. "Villarreal laat het na om het te beslissen. Ze moeten nog naar Duitsland, dus die zijn er echt nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen