Waarom duel met 'talentvol' PSV extra bijzonder is voor Fofana

6 april 2022, 22:30

Voor Leicester City-verdediger Wesley Fofana is het Conference League-duel met PSV specialer dan voor de andere spelers op het veld. De verdediger kan donderdagavond zijn eerste minuten in tien maanden maken in een thuiswedstrijd. Vorig jaar brak hij eind mei zijn kuitbeen, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. Tegen Stade Rennes en Manchester United maakte hij al minuten, maar dat waren beide uitwedstrijden.

"Het wordt een wedstrijd tegen een goede tegenstander", vertelt hij op de website van Leicester over het duel met PSV. "Ze hebben het in het verleden goed gepresteerd in de Champions League en de Europa League. Het is een talentvolle ploeg, dus het zal een moeilijke wedstrijd worden. Wij zullen er alles aan doen om die wedstrijd te winnen."

Lees ook: Schmidt geheimzinnig over keeperswissel: "Hoort bij voetbal"

Lees ook: Fitte Gakpo denkt niet aan transfer: "Daar ben ik meer op gefocust"

De verdediger weet dat een goed resultaat uit de eerste wedstrijd geen garantie geeft voor het tweede duel. "Als wij winnen gaan we naar hen toe met veel meer vertrouwen, maar beide wedstrijden zijn belangrijk. Tegen Rennes wonnen we de eerste wedstrijd met 2-0, maar in het uitduel kregen we het toch nog lastig. Daarom is het belangrijk dat we vol gas blijven geven", aldus Fofana, die blij is dat hij eindelijk weer kan spelen in eigen huis.

"Ik kan niet wachten om weer voor onze eigen fans te spelen. Ik ben een tikkeltje nerveus, maar ik heb er ook zin in en kan niet wachten", aldus de verdediger van Leicester City. Het duel met PSV begint donderdagavond om 21.00 uur.

Lees ook: PSV-tegenstander Castagne ziet 'probleem' bij Nederlandse clubs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen