Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schmidt geheimzinnig over keeperswissel: "Hoort bij voetbal"

Schmidt geheimzinnig over keeperswissel: "Hoort bij voetbal"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 april 2022 – Roger Schmidt wilde woensdagavond niet verklappen of Joël Drommel donderdagavond in de basis staat bij PSV. De doelman maakt dit hele seizoen al een matige indruk, wat zaterdagavond tegen FC Twente zorgde voor puntverlies (3-3). Mogelijk moet hij nu op de bank zitten in het Conference League-duel met Leicester City.

"Hij was voor het eerst terug bij zijn oude club, dan wil je op topniveau presteren. Maar hij was niet op topniveau, dus dat was erg teleurstellend voor hem. Het is dan ook mijn taak om spelers weer op te rapen op dit soort momenten. We hebben erover gesproken en we gaan weer verder", wordt de trainer geciteerd door Voetbal International. "Dat is een van de grootste uitdagingen voor een keeper, om er te staan als het nodig is."

Lees ook: Fitte Gakpo denkt niet aan transfer: "Daar ben ik meer op gefocust"

Drommel raakte dit seizoen in de wedstrijd tegen AZ zijn basisplaats al kwijt aan tweede doelman Yvon Mvogo. In die wedstrijd maakte de Duitse doelman ook geen stabiele indruk, waardoor de Nederlander de wedstrijd daarna alweer aan de aftrap mocht verschijnen. Dat betekent niet dat een nieuwe wissel geen optie is, zo laat de oefenmeester weten op de persconferentie voor het duel in de Conference League.

"Alles is mogelijk. Je kan altijd wisselen, ook keepers. Dat hoort bij het voetbal. Als je keeper rood krijgt of geblesseerd raakt moet je ook wisselen, dat is niks speciaals. We maken er altijd iets groots van, maar je moet de prestaties en de opties binnen je selectie beoordelen. En dan moet je een beslissing nemen. Dat is mijn taak", besluit Schmidt geheimzinnig.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd