'Transferrecord voor Feyenoord? Nieuwe club denkt aan Sinisterra'

6 april 2022, 19:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord kan met veel interesse de geruchten rondom Luis Sinisterra in de gaten houden. De vleugelaanvaller lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden in Rotterdam, als de geruchten kloppen. Waar de Colombiaan de afgelopen weken al een meerdere clubs gelinkt werd, zou Lille OSC inmiddels ook oren hebben naar hem.

De Franse club, die vorig seizoen verrassend kampioen werd, zou zelfs al gesproken hebben met een afvaardiging van de Feyenoorder. Dat meldt L'Équipe. Lille komt daarmee in een prachtig rijtje geïnteresseerden aangezien de afgelopen periode Sassuolo, Arsenal, Atlético Madrid, Bayer Leverkusen en SSC Napoli al genoemd werden als mogelijk nieuwe bestemming voor de voetballer.

De Colombiaan is dit seizoen bezig aan zijn definitieve doorbraak bij Feyenoord. Vorig seizoen deed hij het al naar behoren, maar nu staat er geen maat meer op de buitenspeler. In de Eredivisie was hij al goed voor elf doelpunten en vijf assists in 25 wedstrijden. Sinisterra ligt nog vast tot medio 2024 waardoor de Rotterdammers hem niet per se hoeven te verkopen. Dat betekent dat de club hoog in de boom kan zitten komende zomer.

Feyenoord wil het transferrecord verbreken. Momenteel staat dat nog op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro verkaste naar Liverpool. De verwachting is dat Sinisterra komende zomer richting de twintig miljoen gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen