PSV-tegenstander Castagne ziet 'probleem' bij Nederlandse clubs

6 april 2022, 17:17

Timothy Castagne ziet kansen tegen PSV. De Belgische vleugelverdediger van Leicester City stelt dat alle Nederlandse clubs verdedigend steken laten vallen. Daar moet de Engelse club van profiteren, vertelt de linksback, die overigens wel waakt voor onderschatting.

"Teams uit Nederland spelen altijd goed verzorgd voetbal en willen graag hoog druk zetten. Wat je wel ziet, is dat ze soms problemen in defensief opzicht hebben. We moeten kijken of we daar ons voordeel mee kunnen doen", vertelt de voetballer aan De Telegraaf. Hij stelt dat de Engelse club de favoriet is, maar wil niet te makkelijk denken over de Eindhovenaren. "We kunnen niemand onderschatten."

Castagne vervolgt: "Omdat we van de Premier league zijn en zij van de Eredivisie denken sommige mensen dat het gemakkelijk gaat worden. Maar het is nog steeds een goede ploeg en zij doen het heel goed. Het is aan ons om ons normale niveau te halen. Als dat lukt dan gaan we door. PSV is een team met kwaliteitsspelers, dat wil voetballen en geen lange ballen speelt. Dat kan in ons voordeel werken als we erin slagen hen te pressen."

Leicester speelde voor de winterstop in de Europa League, net als PSV. Beide ploegen werden in hun poule derde, waardoor ze naar het derde niveau gingen van Europa. Castagne wil het toernooi graag winnen. "Het is een goede competitie en we komen steeds dichter bij het einde en dat maakt het alleen maar leuker. Het is een kans op een prijs. Daar zeg je nooit nee tegen", besluit de Belg strijdvaardig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen