Feyenoord heeft aanvoerder terug; ook Sandler traint weer mee

6 april 2022, 14:44   Bijgewerkt: 6 april 2022, 15:02

Feyenoord kent in aanloop naar de belangrijke Conference League-wedstrijd tegen Slavia Praag geen nieuwe blessures. Ook vanuit de ziekenboeg zelf was er goed nieuws te melden. Aanvoerder Jens Toornstra is er weer bij en ook winteraanwinst Philippe Sandler staat eindelijk op het trainingsveld.

Toornstra moest het treffen met Willem II (2-0) van afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan, omdat hij ziek was. Hij is echter mooi op tijd hersteld voor de ontmoeting met Slavia. Dinsdag stond hij voor het eerst weer op het trainingsveld, waardoor hij er volgens Arne Slot donderdag gewoon bij kan zijn. Dat vertelde hij tijdens zijn persconferentie.

In totaal mist Slot alleen de drie spelers die hij al langere tijd mist. Voor Justin Bijlow zit het seizoen er al op, terwijl ook Lutsharel Geertruida voorlopig niet in actie kan komen. Philippe Sandler, die sinds zijn komst afgelopen winter nog geen minuut kon spelen, maakt inmiddels wel stappen. "Hij traint weer mee, gisteren voor het eerst. Daar zal morgen nog te vroeg voor komen, maar hij is in ieder geval op de weg terug."

Feyenoord trapt donderdagavond om 18:45 uur in De Kuip af tegen Slavia Praag. Die tegenstander trof het ook al in de groepsfase van het toernooi. Toen wonnen de Rotterdammers in eigen huis met 2-1, en sleepte het in de Tsjechische hoofdstad met een man minder een 2-2 gelijkspel uit het vuur. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen