Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajacied Labyad niet vervolgd voor mishandeling: 'Te weinig bewijs'

Ajacied Labyad niet vervolgd voor mishandeling: 'Te weinig bewijs'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 april 2022 – Ajax-speler Zakaria Labyad wordt niet vervolgd voor de vermeende mishandeling van een aannemer. De twee kregen het in 2020 met elkaar aan de stok, waarna beide partijen aangifte hebben gedaan. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland bevestigde woensdag echter dat in beide zaken niet tot vervolging wordt overgegaan, omdat er te weinig bewijs ligt.

Labyad en de aannemer kregen in 2020 ruzie over de betaling van een klus aan de woning van de Ajax-speler. Labyad vond dat deze niet goed was uitgevoerd en weigerde het bedrag van 18.000 euro te betalen. De aannemer keerde terug om verhaal te halen, maar zou vervolgens mishandeld zijn door Labyad en enkele vrienden die hij had opgetrommeld. Daarbij zou hij zelfs zijn bedreigd met een vuurwapen. 

De aannemer deed aangifte van mishandeling en bedreiging met de dood, maar ook Labyad zelf deed aangifte wegens huisvredebreuk en bedreiging. Voor beide zaken was er echter onvoldoende bewijs, zo weet het Algemeen Dagblad. 'Er zijn camerabeelden waarop wat duw- en trekwerk te zien is tussen de aannemer een een groep mensen, onder wie Labyad. Maar die zijn volgens het OM te onduidelijk.'

Betaling
Labyad hoeft waarschijnlijk dus niet voor de rechter te verschijnen, al krijgt de zaak mogelijk nog wel een staartje. Zo heeft de aannemer zijn geld nog altijd niet ontvangen en loopt daarover nog een civiele procedure. Daarbij kan diens juridisch adviseur zich niet in de uitspraak vinden en hoopt hij Labyad via een speciale procedure alsnog voor de rechter te krijgen. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd