BILD: Gravenberch bereikt akkoord met Bayern München

6 april 2022, 13:58

Bayern München en Ryan Gravenberch zijn tot een overeenkomst gekomen voor een transfer in de komende zomer. Het is een kleine doorbraak in de onderhandelingen, maar daarmee is de transfer beslist nog niet rond. Waar Gravenberch sowieso oren had naar een stap naar Bayern, is het vooral Ajax waarmee nog stevig onderhandeld moet worden.

Het akkoord werd woensdagmiddag gemeld door het Duitse BILD. Daarbij berichtte het ook dat de clubs nog wat uit elkaar liggen. Ajax houdt vast aan vraagprijs van 35 miljoen euro voor Gravenberch, die nog tot medio 2023 vastligt in Amsterdam. Het hoogst geboden bedrag door Bayern tot dusver bedraagt vijftien miljoen, plus tien miljoen euro aan bonussen. De partijen zijn nog altijd in onderhandeling.

Als Gravenberch de stap naar Bayern München maakt, is hij mogelijk niet de enige Ajacied. Ook Noussair Mazraoui is in beeld bij Der Rekordmeister, dat inmiddels betere papieren zou hebben dan het eveneens geïnteresseerde FC Barcelona. Mino Raiola is zaakwaarnemer van zowel Gravenberch als Mazraoui en zou het liefst beide spelers naar München brengen. Bij Mazraoui zou het overigens gaan om een transfervrije overstap, aangezien zijn contract deze zomer afloopt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen