Trainer Slavia Praag: "Feyenoord kan ons niet verrassen"

6 april 2022, 12:20

Voor de derde keer dit seizoen staan Feyenoord en Slavia Praag donderdagavond tegenover elkaar. In de groepsfase waren de Rotterdammers over twee wedstrijden de betere (2-1 en 2-2), maar het is nog maar de vraag of dat opnieuw gaat lukken. Trainer Jindrich Trpisovsky is ervan overtuigd dat Feyenoord dit keer geen verrassingen meer kent voor zijn ploeg.

Wanneer Feyenoord tijdens de persconferentie ter sprake komt, ging het al snel over de uitverkochte Kuip die de ploeg Trpisovsky opnieuw zal treffen. "We herinneren ons de helse sfeer nog heel goed", vertelde hij, geciteerd door het Tsjechische iDNES. "Over twintig meter kon je elkaar niet verstaan. Aan de andere kant: omdat we er al gespeeld hebben, mag de sfeer ons niet meer beperken."

Dat geldt ook voor het voetbal van Feyenoord, ging Trpisovsky verder. "We kennen ook de spelers van de tegenstander tot in detail. We hebben twee keer tegen ze gespeeld en weten precies wat we kunnen verwachten. Ze hebben weinig nieuwe spelers ten opzichte van toen."

De heenwedstrijd in De Kuip staat donderdagavond om 18:45 uur op het programma. Met Slavia Praag treft Feyenoord de nummer twee van de Tsjechische competitie. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen