Ontmoeting Martens en Roord in Champions League in uitverkocht Camp Nou

5 april 2022, 21:38

De voetbalsters van FC Barcelona spelen binnenkort opnieuw een thuiswedstrijd in het Camp Nou. In de halve finale van de Women's Champions League wordt het enorme stadion de thuishaven van de Catalaanse dames tegen VfL Wolfsburg. De wedstrijd wordt op vrijdag 22 april gespeeld en is al helemaal uitverkocht.

Onlangs nam het dameselftal van Barcelona het in de Women's Champions League al op tegen rivaal Real Madrid. Ook die wedstrijd werd in het Camp Nou gespeeld en liefst 91.553 toeschouwers besloten de wedstrijd bij te wonen. Dat was een record en blijkbaar smaakt het naar meer. Over een paar weken mag VfL Wolfsburg ook een bezoekje brengen aan het wereldberoemde onderkomen.

Normaal gesproken speelt Barcelona haar thuisduels in het Estadi Johan Cruyff. Nu lijken meerdere Leeuwinnen elkaar dus te treffen in het Camp Nou. Lieke Martens speelt bij Barcelona, maar was tegen Real niet van de partij vanwege een blessure. Aan de zijde van Wolfsburg staan Jill Roord, Lynn Wilms, Dominique Janssen, Shanice van de Sanden en Joëlle Smits onder contract.

Ook de return op zaterdag 30 april wordt overigens op een fraaie locatie afgewerkt. Dan mogen de Leeuwinnen namelijk aantreden in de Volkswagen Arena, dat plaats biedt aan lieft 30.000 toeschouwers. Olympique Lyon en Paris Saint-Germain zijn ook nog van de partij in de Women's Champions League. De finale is op zondag 22 mei in het Allianz Stadium van Juventus.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen