Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Danjuma maakt indruk in München: "Zeer gevaarlijke aanvaller"

Danjuma maakt indruk in München: "Zeer gevaarlijke aanvaller"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 april 2022 – Bij Bayern München weet men dat een overwinning in de Champions League op Villarreal niet zomaar geboekt is. De titelkandidaat uit Duitsland speelt woensdagavond tegen de club van Arnaut Danjuma. Julian Nagelsmann is op zijn hoede voor de Oranje-international.

"Danjuma is een zeer gevaarlijke aanvaller op de linkerkant", vertelde Nagelsmann daags voor de wedstrijd op de persconferentie. "Hij kan goed in de omschakeling spelen, heeft goede bewegingen en speelt in een hoog tempo. Villarreal is een ploeg die goed met een tegenstand om kan gaan. Maar wij zijn op alles voorbereid en laten ons normaal gesproken niet gemakkelijk verrassen."

De Spanjaarden schakelden Juventus in de vorige ronde uit en schikken zich graag in de rol van underdog. "Villarreal gaat er vanuit dat ze niet zomaar de Champions League gaan winnen. Ze kunnen dus relatief vrij spelen en hebben niet echt te maken met druk. Het is duidelijk dat wij dat wel hebben en daar zullen onze spelers mee om moeten gaan. Wij zijn de favoriet en dat moeten we woensdagavond laten zien", weet Nagelsmann.

Villarreal en Bayern trappen woensdagavond om 21.00 uur af in het Estadio de la Cerámica. Daar moet Juventus in de achtste finales genoegen nemen met een gelijkspel om vervolgens in Turijn met 0-3 te verliezen. Danjuma speelde dit seizoen op zijn beurt al acht wedstrijden in de Champions League. Daarin was hij goed voor vijf treffers en een assists. De return tussen beide ploegen wordt volgende week dinsdag gespeeld.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd