'Ajax volgt Bergwijn wederom, Bayern leidt race om Mazraoui'

5 april 2022, 17:54

Ajax heeft Steven Bergwijn nog altijd hoog op het wensenlijstje staan. Hoewel de deal in de afgelopen winter voor de derde keer afketste, blijft de oud-PSV'er serieus in beeld in Amsterdam. Ook kwamen er dinsdag weer updates over juist gewilde Ajacieden naar buiten. 

Dat weet transferspecialist Fabrizio Romano althans, zo vertelt hij in zijn Here We Go-podcast. Ajax zou volgens de journalist de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken in de winter, omdat Tottenham Hotspur vast hield aan de te hoge verkoopprijs van dertig miljoen euro. Ook zou manager Antonio Conte hem willen behouden, omdat hij de Nederlander zei nodig te hebben.

Dat liet hij vervolgens niet echt blijken, want Bergwijn is alles behalve een vaste waarde bij de Spurs, zijn goede optredens in het Nederlands elftal ten spijt. Ondanks het vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars zou Ajax derhalve volgens Romano nog altijd hopen op de komst van Bergwijn. Dat staat ook los van de plannen van Erik ten Hag, die – ook in diezelfde podcast – aan Manchester United wordt gelinkt.

Lees ook: Ajax gaat mislopen Bergwijn 'nog onder de loep nemen'

Mazraoui praat met Bayern München

Verder kwam dinsdag via onder meer dagblad SPORT naar buiten dat Bayern München inmiddels de beste papieren heeft voor het binnenhalen van Noussair Mazraoui. De Catalanen leken lang de onderhandelingen te leiden, maar kregen relatief laat forse concurrentie vanuit Zuid-Duitsland. Samen met Ryan Gravenberch moet hij voor een impuls zorgen bij Der Rekordmeister, meldt transfergoeroe Nicolò Schira.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen