'Groningen-spelers in trek: Franse en Duitse scouts volgen Duarte'

5 april 2022, 14:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Laros Duarte kan FC Groningen mogelijk al na één seizoen weer verlaten. De middenvelder en uitblinker van de laatste maanden zou zich in de kijker hebben gespeeld in Duitsland en Frankrijk. Het is niet bepaald de eerste Groningse speler die met grotere clubs in verband wordt gebracht.

Het Algemeen Dagblad zag Duarte afgelopen zaterdag tegen Ajax opnieuw een goede wedstrijd spelen, en was niet de enige. Volgens de krant zouden er namelijk scouts van VfB Stuttgart en Stade Rennais op de tribune voor de 25-jarige middenvelder. Mocht de interesse concreet worden, dan kan FC Groningen mogelijk een mooi bedrag vangen. Hij heeft nog langlopend contract tot medio 2025.

Hij is bovendien niet de enige speler die Groningen komende zomer mogelijk geld op gaat leveren. Zo zou Feyenoord spits Jörgen Strand Larsen op het oog hebben, al lijkt de vraagprijs te hoog voor de Rotterdammers. Een uitgaande transfer van Björn Meijer lijkt waarschijnlijker. Maandag verscheen het nieuws dat Club Brugge - en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399934/vi-noemt-megabedrag-voor-meijer-meer-clubs-willen-groningen-back/,_blank,zoals later bleek] meerdere clubs - de dit seizoen doorgebroken linksback graag over zou nemen. Ook voor hem hoopt FC Groningen een flinke transfersom te vangen. Naar verluidt wordt er gedacht aan vijf miljoen euro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen